0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Werfhekken

Een ruim assortiment bij Bouwhekken België

Bouwhekken België beschikt over een ruim assortiment bouwhekken en accessoires, zodat we altijd aan jouw behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om bouwhekken rondom een evenemententerrein of bouwterrein, wij kunnen het leveren en eventueel plaatsen. Het bouwhekken assortiment bevat een goede mix van prijs, kwaliteit en gewicht. Door dit variërende aanbod is er voor iedere situatie een juist bouwhek te vinden.

Zo is de Bouwhek Budget het goedkoopste bouwhek in ons assortiment. Dit uit zich in de kwaliteit, het gewicht en de sterkte van het bouwhek. De goedkopere bouwhekken zijn namelijk kwalitatief wat minder dan de duurdere bouwhekken. Over het algemeen is te zeggen dat het gewicht en de kwaliteit voornamelijk de prijs bepalen. Andere bouwhekken zijn kwalitatief beter en bevatten vaak extra onderdelen om dit te bewerkstelligen. Zo is bijvoorbeeld de Bouwhek Professioneel voorzien van een middenbuis en hoekschoren, en heeft de Bouwhek Anti-climb HD Hoek vier extra hoekschoren die bovendien handgelast zijn. De handegelaste bouwhekken en onderdelen zijn vooralsnog kwalitatief beter dan de machinale varianten. Het beste bouwhek is de Bouwhek Industrieel en is voorzien van een middenbuis en vier hoekschoren. Het complete bouwhek is handgelast en dat komt ten goede aan de kwaliteit, maar daardoor is dit bouwhek ook zeer prijzig.

Er zijn een aantal bouwhekken die zijn uitgerust met een extra smalle maaswijdte van 35 x 125 millimeter, ook wel de Anti-Climb bouwhekken genoemd. Buitenstaanders kunnen niet met hun handen door de maas en het is vrijwel onmogelijk om over deze bouwhekken te klimmen. Aan de bovenkant zitten bovendien nog uitstekende punten waardoor het klimmen bijna onmogelijk wordt gemaakt.

Advies op maat

Bekijk rustig al onze type bouwhekken. Bij ieder bouwhek staat een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen. Mocht je nog vragen hebben of graag persoonlijke advies willen met betrekking tot het ruime assortiment bouwhekken? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor je klaar.

Bouwhekken België is hèt adres voor bouwhekken, dranghekken en daarbij horende accessoires.