0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bezorgen of afhalen

Maak je keuze in het bestelproces

Je kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Wij kunnen de bestelling afleveren op elke gewenste locatie in België of je kunt er voor kiezen om de bestelling af te halen in Kollum. Dit is een keuze tijdens het bestelproces. Als je van plan bent om de bestelling af te halen, dan kun je contact opnemen met ons zodat we het een en ander met elkaar kunnen afstemmen.

Transportkosten

Wanneer je er voor kiest om de bestelling te laten leveren, dan zal onze vaste transporteur de bestelling komen afleveren. We werken nauw samen met onze transporteur en zijn daardoor flexibel. Voor de levering ontvang je een mail met instructies en telefoonnummer van de transporteur.

Aan het leveren van een bestelling zijn transportkosten verbonden. De kosten van het transport worden berekend in de webshop, zodra je de postcode en het verzendadres invult tijdens het bestelproces. De berekening van de transportkosten is afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand die de transporteur moet afleggen. Hierdoor kunnen wij je niet op voorhand duidelijk aangeven wat de transportkosten zullen zijn.

Bereikbaarheid afleverlocatie

Je bestelling wordt standaard geleverd met een vrachtwagen en oplegger. Deze combinatie is ongeveer 16,5 meter lang. De afleverlocatie dient dan ook bereikbaar te zijn voor een dergelijke combinatie. Mocht het afleveradres niet toegankelijk zijn voor de bovenstaande combinatie, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij tijdig een kleinere combinatie te regelen.

Transport met of zonder zelflosser

In het bestelproces kan er gekozen worden tussen standaard transport en transport met zelflosser.

Standaard transport / Klant lost zelf (zonder zelflosser)

Standaard rijdt onze transporteur met vrachtwagens zonder zelflosser. Bij standaard transport zul je zelf de vrachtwagen moeten lossen met een heftruck (voorlader) of iets dergelijks. Dit is veiliger en sneller, dan het lossen met de hand.

Uiteraard zijn kleinere bestellingen, met enkele hekken, wel met de hand te lossen. We vragen onze klanten om de chauffeur dan wel even te helpen.

Transport met zelflosser

In het geval je ontzorgd wil worden, kies dan tijdens het bestelproces voor 'transport met zelflosser'. Ook hiervoor is het noodzakelijk dat de afleverlocatie toegankelijk is voor een vrachtwagencombinatie van 16,5 meter. Daarnaast moet de ondergrond verhard zijn, om gebruik te kunnen maken van de zelflosser.

Het kan voorkomen dat je bestelling geleverd moet worden op een locatie waar niemand aanwezig is. Kies dan ook altijd ‘transport met zelflosser’. De chauffeur kan zichzelf redden op de locatie waar de bestelling geleverd moet worden en zal de bestelling zelfstandig lossen, uiteraard met de instructies van de klant.

De meerkosten voor transport met zelflosser zijn €75,- en ben je verzekerd van een zorgeloze bezorging op locatie.

Speciale wensen

Indien je speciale wensen hebt met betrekking tot het transport dan kun je contact opnemen om het één en ander af te stemmen. Het komt geregeld voor dat we heel snel moeten leveren met speciale wensen. Het is ons streven om deze wensen voor onze klanten te realiseren.