0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Verkeerskegel / pylon 50cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 50
€ 26,50 (ex.btw)
Vergelijken
Verkeerskegel / pylon 75cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 75
€ 42,95 (ex.btw)
Vergelijken
Afzettingen

Verkeerskegels

Verkeerskegel of afzetkegel is geschikt voor wegenwerken om te waarschuwen voor tijdelijk gewijzigde situaties en mogelijk gevaar. Ook bij werkzaamheden aan de openbare ruimte is het gebruik van verkeerskegels gewenst.

Een verkeerskegel is herkenbaar aan zijn opvallende oranje kleur en reflecterende rood-witte strepen. Wanneer de rood-witte markering wordt beschenen, dan weerkaatst het licht terug. Op deze manier zijn de werkzaamheden zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar. Bij wegwerkzaamheden in schemer, zonsondergang of bij gevaarlijke situaties is het gebruik van verkeerskegels verplicht.

Soort verkeerskegel

De officiële verkeerskegels hebben een verzwaarde voet zodat ze stevig staan en minder snel omvallen bij wind of passerende voertuigen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig weersbestendig materiaal voor langdurig intensief gebruik. De handgreep maakt de afzetkegel eenvoudig en snel te verplaatsen.

Het inzetten verkeerkegels is aan regels gebonden die te vinden zijn via het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw.

Verkeerskegel kopen

Het duidelijk inrichten van tijdelijk gewijzigde verkeerssituaties zorgt ervoor dat er minder kans is op ongelukken. Officiële verkeerskegels worden dan ook veelvuldig gebruikt in situaties waarbij er opgelet moet worden.

Het kopen van verkeerskegels is eenvoudig en binnen een paar klikken geregeld. Heb je advies nodig over het plaatsen van verkeerskegels rond jouw project? Neem direct contact op met ons deskundige team.