0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Verkeerskegel / pylon 50cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 50
€ 26,50 (ex.btw)
Vergelijken
Verkeerskegel / pylon 75cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel | 75
€ 42,95 (ex.btw)
Vergelijken
Geleidebaken | HD
€ 36,50 (ex.btw)
Vergelijken
Geleidebaken
Geleidebaken
€ 36,95 € 31,95 (ex.btw)
  • Klasse II/III reflectie
  • Bedrukking logo mogelijk *
Vergelijken
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Prijs vanaf € 213,90 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek - Ideaal voor binnen - Tijdelijke afzetting 'Houd Afstand'
Kunststof Dranghek
Prijs vanaf € 51,25 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek HD
Kunststof Dranghek HD
Prijs vanaf € 101,15 (ex.btw)
Vergelijken
Barrier - Watergevuld
Barrier | Watergevuld
Prijs vanaf € 46,20 (ex.btw)
Vergelijken
Vouwhek
Vouwhek
Prijs vanaf € 75,53 (ex.btw)
Vergelijken
Afzettingen

Afzettingen

Om gewijzigde situaties op de openbare weg veilig te maken zijn er verschillende afzettingen met opvallende kleurstellingen. Op de manier is zonder woorden aan te geven dat er opgelet moet worden. Het tijdelijk afzetten van werkzaamheden op de openbare weg is aan regels gebonden, kijk hiervoor op de website van Opzoekingscentrum voor de wegenbouw.

Wegafzetting

Wegafzetting zijn vereist bij werkzaamheden aan de openbare weg, in voetgangersgebied en voor het inrichten van bouwterrein. Een gebied afzetten kan door gebruik te maken van verkeerskegels, geleidebaken, kunststof dranghekken, barriers, vouwhekken en schrikhekken. Alle wegafzettingen hebben opvallende rood-witte markeringen, zodat ze niet over het hoofd worden gezien én duidelijk zichtbaar zijn in het donker.

Verkeerskegel

Een verkeerskegel of afzetkegel is geschikt voor het kortdurend afzetten van een weggedeelte of een (hardloop) parcours. Een officiële verkeerskegel is te herkennen aan de feloranje kleur en rood-witte reflectiestrepen. En zijn verplicht bij wegwerkzaamheden in schemer, zonsondergang of bij gevaarlijke situaties.

Geleidebaken

Een geleidebaken is een smal langwerpig bord met aan weerszijde rood-witte reflectiefolie die licht in de schemer en het donker weerkaatst. Geleidebaken wordt gebruikt om verkeer bij wegwerkzaamheden te begeleiden en voor het afzetten van (bouw)steigers in stedelijke gebieden.

Kunststof dranghek

Het kunststof dranghek is gemaakt van ‘zacht’ materiaal waardoor het lichter van gewicht is en geen scherpe randen heeft. Daarbij is het hek voorzien van reflectiefolie zodat het dag en nacht goed zichtbaar is. Door zijn materiaal is het kunststof dranghek een goed alternatief voor het bekende stalen dranghek.

Kunststof barrier, watergevuld

Een kunststof barrier is licht van gewicht, snel te verplaatsen en makkelijk te verzwaren met water of zand als ze op de juiste plek staan. Barriers staan bij wegwerkzaamheden om het verkeer in de juiste baan te leiden.

Vouwhek

Voor werkzaamheden in een voetgangersgebied is een kunststof vouwhek praktisch. Het hek heeft vouwbare delen zodat je hem eenvoudig rond een mangat kunt plaatsen. Door zijn compacte afmetingen is het vouwhek makkelijk te hanteren en op te slaan.

Schrikhek, aluminium verkeershek

Het aluminium schrikhek valt op door zijn rood-witte vlakverdeling in reflecterende folie (klasse 3). Dankzij het sterke A-frame blijft het verkeershek stabiel staan bij langdurige werkzaamheden aan de openbare weg, bouwplaatsen en bedrijventerreinen.

De juiste afzetting kopen

Door toenemende drukte op de weg is goede begeleiding bij werkzaamheden belangrijk. Het duidelijk afzetten van veranderde verkeerssituaties maakt de kans op ongelukken minder groot.

Het kiezen van de juiste afzetting kan lastig zijn. Heb je advies nodig? Neem direct contact op met ons deskundige team.