0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Tijdelijke Camerabeveiliging

Een bouwwerf goed beveiligen is niet altijd even eenvoudig. Alleen de beste bouwhekken plaatsen is niet altijd voldoende om dieven buiten de deur te houden. Diefstal en vandalisme op je bouwwerf geeft niet alleen directe schade maar ook indirecte schade. En die schade kan in de miljoenen lopen.

Om diefstal van machines, (bouw)materialen en brandstoffen te voorkomen kun je gebruik van tijdelijke camerabeveiliging van onze samenwerkingspartner Kooi; jouw digitale bewakingsogen in het donker.

Actieve beveiliging van je bouwwerf

Voor actieve beveiliging van je bouwwerf kun je via Bouwhekken België alles in één regelen; de juiste bouwhekken, montage en actieve camerabewaking met detectie. Zo ben je vanaf het moment dat je contact met ons opneemt ontzorgd en regelen wij alles voor je.

De voordelen:

  • Snel geregeld
  • Je hebt één aanspreekpunt, jouw contactpersoon
  • Ontzorgd vanaf de eerste minuut
  • Geen extra of verborgen kosten
  • Kosten zijn inzichtelijk op 1 factuur
     

Tijdelijk camerabeveiliging

Voorkom bouwvertraging

Voor het actief bewaken van je bouwwerf wordt de UFO, Unit For Observation, ingezet. Deze hoogwaardige camera mét detectie, is geschikt voor het bewaken van grote en kleinere projecten.

Deze 'digitale bewaking' houd je bouwwerf 24/7 in de gaten op de momenten dat het nodig is. Zo voorkom je diefstal en vandalisme van waardevolle (bouw)materialen en loop je geen onnodige bouwvertraging op.

Jornd van der Heide (eigenaar Bouwhekken België): “Ons advies voor een goed beveiligd bouwterrein; plaats de juiste bouwhekken én kies voor het inzetten van de actieve camerabewaking van Kooi. Hiermee is je bouwterrein 24/7 beveiligd en voorkom je inbraak en diefstal.

Partners Bouwhekken België en Kooi 

In onze partner Kooi herkennen wij dezelfde waarde die zij hechten aan kwaliteit, servicegerichtheid en ontwikkeling. Al meer dan 10 jaar beveiligen zij succesvol bouwplaatsen, nationaal én internationaal. 

Dankzij onze samenwerking met Kooi kun je bij ons in één keer de hele beveiliging van je bouwwerf regelen. De beste bouwhekken, goede montage én camerabewaking. De camerabeveiliging (camerasysteem met detectiesysteem) is direct aangesloten de meldkamer van Kooi. Vanuit hier monitoren zij 24/7 je terrein en wordt er direct actie ondernomen bij een verdachte melding.

Unit For Observation - actieve camerabewaking

Kies je voor een 'beveiligd terrein via Bouwhekken België' dan wij regelen alles voor jou. Het voordeel? Alles via één bedrijf geregeld, op één factuur, zonder extra kosten.

Betrouwbare camerabeveiliging

De innovatieve UFO heeft een hoogwaardige camera met een groot bereik en staat 24/7 in contact met de meldkamer van Kooi. Bij verdachte situaties is er direct actie. Dit kan via een sirene en/of een spraakbericht die via de UFO afgaat. Mocht dit niet voldoende zijn, dan wordt de politie of lokale beveiliging ingeschakeld. Bij opvolging van een melding zijn er geen extra kosten. Ook kun je zelf via de Kooi App meekijken op afstand en kun je eventueel de beveiligingstijden aanpassen.

UFO

Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar
Unieke eigen Kooi Alarm Center met uitgebreide rapportages
Direct actie, met spraakbericht en sirene bij verdachte situaties
Geen extra kosten voor opvolging van een verdachte situatie
Geen lichtvervuiling door infrarood detectie

 

Team Bouwhekken Nederland

Persoonlijk advies

Wil je zeker zijn van de beste beveiliging van jouw bouwterrein, vraag advies aan! Voor iedere locatie is een passende oplossing. Zo ben je verzekerd van effectieve en betrouwbare beveiliging.

contact bouwhekken nederland Niek: 0512 538 676

Cijfers van Kooi

Als expert in bouwplaatsbeveiliging heeft Kooi al veel diefstallen en branden op bouwterreinen voorkomen. Met hun digitale ogen zorgen zij voor actieve beveiliging van jouw bouwterrein op de momenten dat het nodig is. Zodat je project geen bouwvertraging oploopt en je ongestoord verder kunt bouwen.

Beveiliging via Kooi

Veelgestelde vragen
Is camerabeveiliging geschikt voor een afgelegen bouwterrein?

Juist voor een afgelegen bouwterrein is het inzetten van camerabeveiliging een goede investering. Hiervoor zijn zowel mobiele UFO's (Unit For Observation) die op accu's werken beschikbaar, als UFO's die op stroom werken. 

Is camerabeveiliging ook geschikt voor andere locaties dan een bouwplaats?

Tijdelijke camerabeveiliging kan op verschillende locaties worden ingezet. Zo worden onder andere windmolenparken, parkeerplaatsen, wegwerkzaamheden en bedrijven terreinen in de gaten gehouden.

Hoeveel UFO's zijn er nodig om mijn terrein te beveiligen?

Er zijn meerdere factoren die bepalen hoeveel UFO's er ingezet moeten worden. Dit is onder andere afhankelijk van het soort terrein, de totale oppervlakte en of er obstakels op het terrein aanwezig zijn die het zicht blokkeren.

Hoe werkt camerabeveiliging op afstand?

De UFO (Unit For Observation) is voorzien van intelligente software. Als deze een verdachte situatie detecteert, wordt er direct een melding naar het Alarm Center van Kooi gestuurd. De videobeelden worden vervolgens door ervaren centralisten bekeken en schakelen waar nodig de ingebouwde afschrikmiddelen die in de UFO zitten in. In verreweg de meeste gevallen is dit afdoende. Als dit niet effectief is, dan schakelen ze de politie of lokale beveiliging in.