0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om u te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken Belgie

Uw leverancier van tijdelijk hekwerk.

Bouwhekken

Het assortiment van Bouwhekken Belgie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bouwhekken. Voor alle doeleinden kunnen wij de juiste types bouwhekken direct uit voorraad leveren. Er zijn bouwhekken in diverse prijsklassen beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit een goede mix van gewicht en kwaliteit.

Het aanbod bouwhekken varieert van voor verzinkt tot thermisch verzinkt. De meeste bouwhekken zijn opgebouwd uit voor verzinkte componenten die door middel van een speciale lastechniek in elkaar zijn gezet. Deze techniek maakt het mogelijk om een las te creëren van 360 graden wat ten goede komt aan de kwaliteit. De voorverzinkte bouwhekken worden machinaal geproduceerd en zijn 100% gelast. Na het lassen ondergaan ze nog een uitgebreide keuring.

De beste bouwhekken worden (vooralsnog) met de hand gelast en gaan naderhand in een zinkbad (thermisch verzinken) voor een goede afwerking. Indien u van plan bent om kwaliteit te kopen dan kunt u het beste kiezen voor bijvoorbeeld de Bouwhek Industrieel LM. Dit thermisch verzinkte bouwhek is volledig met de hand gelast en bevat naast een middenbuis ook nog extra verstevigingshoeken. Dit bouwhek is is dan ook een zeer duurzame oplossing.

Dranghekken

Naast bouwhekken kunt u ook voor dranghekken bij ons terecht. Bij het ontwerp van de dranghekken is rekening gehouden met meerdere facetten die belangrijk zijn voor u als klant. Naast de primaire functie als veiligheidsmiddel hebben we in de loop der jaren kunnen toewerken naar een ideale mix van prijs, kwaliteit en hanteerbaarheid. Op de website is het mogelijk om de dranghekken onderling te vergelijken. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past.

Een uitgebreid assortiment bouwhek- en dranghekaccessoires

Het assortiment van Bouwhekken Nederland bestaat naast bouwhekken en dranghekken uit aanvullende accessoires. Voor het juiste gebruik en behoud van uw hekwerk dient u rekening te houden met enkele accessoires die niet alleen handig maar ook noodzakelijk zijn. Zo wordt er in de praktijk vaak gebruik gemaakt van enkel bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Maar het is ook belangrijk om het hekwerk te schoren. Doet u dit niet, dan is er een grote kans dat het hekwerk bij de eerste de beste rukwind omver ligt. Bekijk gerust eens ons hele assortiment aan accessoires. Er staan meerdere producten tussen die misschien goed van pas komen en wellicht ook noodzakelijk zijn.

Banners

Wilt u het zicht van buitenstaanders ontnemen en daarnaast de bouwhekken gebruiken als informatievoorziening of reclamemateriaal? Dan kunt u gebruik maken van uniek bedrukte banners! Het is mogelijk om banners voor uw bouwhekken te laten bedrukken met een uniek persoonlijk ontwerp en wij kunnen het ook voor u ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook banners voor de dranghekken maken en leveren. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar, elk toegespitst op het soort dranghek dat we erbij kunnen leveren. Zo krijgt u de perfecte banner! De banners worden full colour bedrukt en voorzien van ogen, zodat u ze gemakkelijk kunt ophangen met tie wraps.

Logo bordjes

Uniek bij Bouwhekken Nederland is de mogelijkheid om losse bordjes met eigen logo te laten maken. Daarnaast kunnen we de bordjes ook meteen op de bouwhekken monteren tegen een kleine meerprijs. U kunt aan de hand van het aantal kleuren en het aantal bordjes bekijken wat de logo's kosten. Uiteraard kunnen we het ontwerp ook voor u maken, net als bij de banners.

Advies op maat

Zoals u kunt lezen bent u bij Bouwhekken Nederland aan het juiste adres als het gaat om tijdelijk hekwerk en accessoires. De producten op de website worden toegelicht middels tekst en afbeeldingen. Mocht u er desondanks niet helemaal uitkomen dan staan we graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!