0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bouwhekken Belgie

Jouw partner in tijdelijk hekwerk.

Betrouwbare werfhekken

Het assortiment van Bouwhekken België bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bouwhekken. Voor ieder project kunnen wij het juiste type werfhek direct uit voorraad leveren. Onze werfhekken hebben de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Het aanbod werfhekken varieert van voorverzinkt tot thermisch verzinkt. De meeste werfhekken zijn opgebouwd uit voor verzinkte componenten en zijn door middel van een speciale lastechniek in elkaar gezet. Deze techniek maakt het mogelijk om een las te creëren van 360 graden en geeft een zeer goede verbinding. Voorverzinkte werfhekken worden machinaal geproduceerd en zijn 100% gelast. Na het lassen ondergaan ze nog een uitgebreide keuring.

De beste werfhekken worden (vooralsnog) met de hand gelast en gaan naderhand in een zinkbad (thermisch verzinken) voor de juiste afwerking. Als je op zoek bent naar een werfhek van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Bouwhek Industrieel LM. Dit thermisch verzinkte werfhek is volledig met de hand gelast en bevat naast een middenbuis ook nog extra stevige hoeken (hoekschoren). Bouwhek Industrieel is dan ook een zeer duurzame oplossing.

Dranghekken

Naast diverse werfhekken kun je ook voor dranghekken bij ons terecht. Bij het ontwerp van de dranghekken is rekening gehouden met meerdere facetten die belangrijk zijn voor jou als klant. Naast de primaire functie als veiligheidsmiddel hebben we in de loop der jaren toegewerkt naar een ideale mix kwaliteit en functionaliteit.

Ruim aanbod toebehoren

Voor de juiste montage, aankleding en betrouwbaar tijdelijk hekwerk zijn er bouw- en dranghek accessoires. Voor het juiste gebruik en behoud van je hekwerk zijn er accessoires die niet alleen handig zijn, maar ook noodzakelijk. Zo zien we dat er vaak alleen gebruik wordt gemaakt bouwhekvoeten en bouwhekklemmen. Maar het is ook belangrijk om hekwerk te schoren. Doe je dit niet, dan is de kans zeer groot dat het hekwerk bij de eerste de beste rukwind omver ligt.

Banners

Wil je het zicht op je bouwterrein ontnemen en daarnaast de werfhekken gebruiken als informatievoorziening? Dan kun je gebruik maken van uniek bedrukte bouwhekdoeken. De bouwhekdoeken kunnen wij bedrukken met jouw eigen ontwerp, of met een ontwerp die wij voor je maken. Ook voor dranghekken zijn er passende dranghekdoeken die kunnen worden bedrukt met een eigen ontwerp. Alle bouw- en dranghekdoeken worden full colour bedrukt en zijn voorzien van ogen, zodat je ze eenvoudig aan het bouwhek of dranghek kunt bevestigen.

Logo bordjes

Uniek is de mogelijkheid om kleine logo borden aan te schaffen. Dit kan met jouw bedrijfslogo of een ander persoonlijk ontwerp. Mocht je gelijktijdig werfhekken of dranghekken aanschaffen dan kunnen wij er ook voor zorgen dat de logo borden op het hekwerk wordt gemonteerd.

Advies op maat

Bouwhekken België is het juiste adres voor tijdelijk hekwerk en toebehoren. Heb je vragen of advies nodig dan staan we voor je klaar!