0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Werfhekbanners

De wetgeving stelt harde eisen als het gaat om veiligheid. Bouwhekken zijn vaak noodzakelijk in verband met het beveiligen van bouwplaatsen. Het mooie van tijdelijk hekwerk is dat ze ook prima kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde bouwhekdoeken. Je kunt bouwhekdoeken door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of evenement erop.

Bouwhekdoek materiaal

Bouwhekdoeken zijn gemaakt van PVC of Mesh. Het verschil tussen deze twee zit in de structuur van het doek en de dichtheid van het materiaal. PVC (510 gram/m2) is dicht van structuur. Mesh (280 gram/m2) is doek waarin gaatjes zijn geperforeerd. Mesh doek is iets winddoorlatend vanwege de gaatjes. Wind zal deels door het doek gaan, waardoor er minder kracht op het bouwhek komt en het minder snel omwaait.

Let wel: alle bouwhekken met bouwhekdoeken zijn in de praktijk windvangers. Niet alle bouwhekken zijn dan ook geschikt om bouwhekdoeken op te bevestigen. Wij adviseren alleen de sterkste bouwhekken in te zetten als je bouwhekdoeken wil gaan gebruiken. Daarbij is het zaak om de bouwhekken stevig te schoren. Als je dit niet goed doet, dan waaien ook de sterkste bouwhekken alsnog om en raken ze zwaar beschadigd.

Opzetbanners

Naast bouwhekdoeken is er ook een andere optie om informatie aan de man te brengen bij evenementen. Door opzethekken bovenop de standaard bouwhekken te plaatsen kunnen deze worden voorzien van opzetbanners. Voor opzetbanners zijn er diverse standaard mogelijkheden zoals; ingang – uitgang – toiletten – kassa – bonnen etc. De opzetbanners zijn duidelijk zichtbaar voor bezoekers op het evenemententerrein.

Ontwerp op maat

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een kant en klaar ontwerp aan te leveren. Ons ontwerpteam gaat graag voor je aan de slag om een ontwerp te maken. Neem contact op voor meer informatie.