0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Werfhekken

Een ruim assortiment bij Bouwhekken België

Bouwhekken België beschikt over een ruim assortiment werfhekken en accessoires, zodat we altijd aan jouw behoeften kunnen voldoen. Of het nu gaat om werfhekken rondom een evenemententerrein of bouwterrein, wij kunnen het leveren en eventueel plaatsen. Het werfhekken assortiment bevat een goede mix van prijs, kwaliteit en gewicht. Door dit variërende aanbod is er voor iedere situatie een juist bouwhek te vinden.

Zo is de Bouwhek Budget het goedkoopste werfhek in ons assortiment. Dit uit zich in de kwaliteit, het gewicht en de sterkte van het werfhek. De goedkopere werfhekken zijn namelijk kwalitatief wat minder dan de duurdere werfhekken. Over het algemeen is te zeggen dat het gewicht en de kwaliteit voornamelijk de prijs bepalen. Andere werfhekken zijn kwalitatief beter en bevatten vaak extra onderdelen om dit te bewerkstelligen. Zo is bijvoorbeeld de Bouwhek Professioneel voorzien van een middenbuis en hoekschoren, en heeft de Bouwhek Anti-climb HD Hoek vier extra hoekschoren die bovendien handgelast zijn. De handegelaste werfhekken en onderdelen zijn vooralsnog kwalitatief beter dan de machinale varianten. Het beste werfhek is de Bouwhek Industrieel en is voorzien van een middenbuis en vier hoekschoren. Het complete werfhek is handgelast en dat komt ten goede aan de kwaliteit, maar daardoor is dit werfhek ook zeer prijzig.

Er zijn een aantal werfhekken die zijn uitgerust met een extra smalle maaswijdte van 35 x 125 millimeter, ook wel de Anti -Climb hekken genoemd. Buitenstaanders kunnen niet met hun handen door de maas en het is vrijwel onmogelijk om over deze werfhekken te klimmen. Aan de bovenkant zitten bovendien nog uitstekende punten waardoor het klimmen bijna onmogelijk wordt gemaakt.

Advies op maat

Bekijk rustig al onze type werfhekken. Bij ieder werfhek staat een uitgebreide beschrijving en meerdere afbeeldingen. Mocht je nog vragen hebben of graag persoonlijke advies willen met betrekking tot het ruime assortiment werfhekken? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor je klaar.

Bouwhekken België is hèt adres voor werfhekken, dranghekken en daarbij horende accessoires.