0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Werfhekbanners

De wetgeving stelt harde eisen als het gaat om veiligheid. Werfhekken zijn vaak noodzakelijk in verband met het beveiligen van bouwplaatsen. Het mooie van tijdelijk hekwerk is dat ze ook prima kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde werfhekdoeken. Je kunt werfhekdoeken door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of evenement erop.

Werfhekdoek materiaal

Werfhekdoeken zijn gemaakt van PVC of Mesh. Het verschil tussen deze twee zit in de structuur van het doek en de dichtheid van het materiaal. PVC (510 gram/m2) is dicht van structuur. Mesh (280 gram/m2) is doek waarin gaatjes zijn geperforeerd. Mesh doek is iets winddoorlatend vanwege de gaatjes. Wind zal deels door het doek gaan, waardoor er minder kracht op het bouwhek komt en het minder snel omwaait.

Let wel: alle werfhekken met werfhekdoeken zijn in de praktijk windvangers. Niet alle werfhekken zijn dan ook geschikt om werfhekdoeken op te bevestigen. Wij adviseren alleen de sterkste werfhekken in te zetten als je werfhekdoeken wil gaan gebruiken. Daarbij is het zaak om de werfhekken stevig te schoren. Als je dit niet goed doet, dan waaien ook de sterkste werfhekken alsnog om en raken ze zwaar beschadigd.

Opzetbanners

Naast werfhekdoeken is er ook een andere optie om informatie aan de man te brengen bij evenementen. Door opzethekken bovenop de standaard werfhekken te plaatsen kunnen deze worden voorzien van opzetbanners. Voor opzetbanners zijn er diverse standaard mogelijkheden zoals; ingang – uitgang – toiletten – kassa – bonnen etc. De opzetbanners zijn duidelijk zichtbaar voor bezoekers op het evenemententerrein.

Ontwerp op maat

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een kant en klaar ontwerp aan te leveren. Ons ontwerpteam gaat graag voor je aan de slag om een ontwerp te maken. Neem contact op voor meer informatie.